
Dolcetto d'Alba 2021
Køl den ned og bæl løs. Ferdinando Principianos Dolcetto er i rå, ærlig, autentisk stil. Renhed i næsen og saftig frugt. Ferdinando Principianos do...
Se flere detaljerKøl den ned og bæl løs. Ferdinando Principianos Dolcetto er i rå, ærlig, autentisk stil. Renhed i næsen og saftig frugt. Ferdinando Principianos do...
Se flere detaljerKlassisk vin fra Piemonte. Mørk, kølig og elegant vin med uspoleret, saftig barberafrugt uden fad. Vinen er naturgæret og med ganske lavt indhold a...
Se flere detaljerBarolo Boscareto 2013 er i følge Ferdinando Principiano selv hans bedste vin til dato. Han høster sent for at få fenolerne i stilkene modne, så de ...
Se flere detaljerOrangevin på ren moscato med 20 dages skalkontakt. Teknisk set en tør vin men med aromatisk sødme i enden. Vinen lagrer otte måneder på 20 hl fade...
Se flere detaljer100% Garganega som almindeligvist giver lette, sprøde hvidvine. Her er der 14 dages skalkontakt, som giver en helt anden struktur og kompleksitet. ...
Se flere detaljerVidunderlig rosévin fra den nordlige del af Etnavulkanen på Sicilien.
Sprød og let Nerello Mascalese fra Frank Cornelissen på Sicilien.
Lyst mix af Ruchè og Grignolino fra Cascina Tavijn i Monferrato.
Barolo Bricco Fiasco fra Azelia er en imponerende kraftfuld og fantastisk vin med et raffineret, røget mix af mentol og modne røde frugter. Vinene ...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2010 fra Azelia kommer fra godt 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker. Lakrids, kirsebær og blå...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2007 fra Azelia kommer fra 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker. Lakrids, kirsebær og blåbær. ...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2009 fra Azelia kommer fra 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker. Lakrids, kirsebær og blåbær. ...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2006 fra Azelia kommer fra 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker i den østlige del af Barolozon...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo Margheria 2010 fra Azelia har noter af sød tobak, læder og lakrids. Fra Margheria-marken i det mørke Serralunga. 28 måneder på sto...
Se flere detaljerBarolo Bricco Fiasco 2009 - VINEN - Barolo Bricco Fiasco fra Azelia er en imponerende kraftfuld og fantastisk vin med et raffineret, røget mix af m...
Se flere detaljerRen garganega uden fad. Sprød og frisk hvidvin fra Matilde Poggi i Bardolino.
Sprød, frisk og smuk rosévin fra Matilde Poggis vingård Le Fraghe i Veneto tæt ved Gardasøen.
Frisk, let og frugtig rødvin på Valpolicelladruerne corvina og rondinella uden fad. Fra Matilde Poggis vingård Le Fraghe i Bardolino ved Gardasøen....
Se flere detaljerCorvina og Rondinella med 8 måneders fadlagring. Det er dog stadig en saftig vin i den friske, lyse stil.
Orangevin i klassisk stil i retning af mange georgiske vine. Chardonnay og cortese med 30 dages skalkontakt. Ti måneder på slidte 500 og 700 liters...
Se flere detaljerBarolo Serralunga er den mest umiddelbare af Ferdinando Principianos tre baroler. Ren og elegant med en nydelig opbygget tanninstruktur. Textbook b...
Se flere detaljerLys rød pét-nat på barbera med kort tids skalkontakt. En lille del af mosten gemmes inden gæringen til at genstarte fermenteringen inde i flasken. ...
Se flere detaljerSmuk og sjælden hvidvin på ren Lumassina fra den nordlige del af Ligurien. En vin i perfekt balance mellem komponenterne. 15 dages skalkontakt. 11 ...
Se flere detaljerRen og elegant Sylvaner fra Peter Pligers vingård Kuenhof i Alto Adige i Norditalien. Drik den til rejer eller torsk. Uden tilsatte sulfitter.
Barolo fra Ravera-marken i den sydlige del af Monforte d'Alba. Jordbunden giver den relativt unge vin fra den store 2015-årgang et modent og krydre...
Se flere detaljerOldschool dolcetto fra sunde og usprøjtede vinstokke i marker med stor biodiversitet. Druerne er høstet tidligere end sædvanligt for dolcetto og få...
Se flere detaljer150 cl. boblende Chardonnay fra Franciacorta i Norditalien.
1,0 liter Pinot Grigio med syv dages maceration
1,0 liter Montepulciano med syv dages maceration. En mellemting mellem en rosé og rød. Som navnet antyder -halvrosé - betragter Valentina Passalacq...
Se flere detaljer90 år gamle, upodede Nerello Mascalese-stokke. En cuvée fra de højest beliggende marker Tartaraci 1000 m.o.h., Pettinociarelle 890 m.o.h., Monte Do...
Se flere detaljerHvid-orange på Coda di Volpe, Grecanico, Carricante med få dages skalkontakt.
Rosato di Cannonau fra Sardinien - en stor og rig rosévin uden sidestykke.
Barolo Boscareto 2016 er en stor vin i en stor årgang. Selvom Principianos vine er fantastiske og saftige allerede i de unge år, kræver den her vin...
Se flere detaljerRen, rank og elegant Riesling fra Peter Pligers vingård Kuenhof i Alto Adige i Norditalien. Stadig med tilstrækkelig syre og energi til at modstå d...
Se flere detaljerFyldig Grüner Veltliner fra Peter Pligers vingård Kuenhof i Alto Adige i Norditalien ikke mange kilometer fra Østrig. Vidunderlig vin til laks, ørr...
Se flere detaljerVinen med de mange 9-taller er et køligt norditaliensk bordeauxblend af Cabernet Franc og Merlot, der fermenteres hver for sig på cement og gamle f...
Se flere detaljerFyldig og letkrydret hvidvin på ren Malvasia Istriana fra Veneto i Norditalien. Fem dages skalkontakt uden at blive orange i hverken farve eller st...
Se flere detaljerRen Chardonnay lavet på champagnemetoden.
Første årgang fra ny vinmark med den autoktone druesort Slarina. En relativ lys og urtet rødvin med klassisk Piemontedyder. Vinen er naturgæret og ...
Se flere detaljerRen, slank og sprød hvidvin på den autoktone drue Timorasso fra nogle af Albas højeste vinmarker. Uden fad.
Vælg mellem fire månedsabonnementer på naturvin
Dyk ned i en vintype eller et område eller lær en vinbonde at kende med vores smagekasser, der har 3-6 flasker
Vælg mellem fire månedsabonnementer på naturvin
Dyk ned i en vintype eller et område eller lær en vinbonde at kende med vores smagekasser, der har 3-6 flasker