
Dolcetto d'Alba 2023
Saftig og støvet rødvin på ren Dolcetto. Spontangæret, lagret på ståltank og tappet uden filtrering. Mørke kirsebær, blåbær og bitter mandel –...
Se flere detaljerSaftig og støvet rødvin på ren Dolcetto. Spontangæret, lagret på ståltank og tappet uden filtrering. Mørke kirsebær, blåbær og bitter mandel –...
Se flere detaljer“Den bedste vin, jeg nogensinde har lavet.” Sådan præsenterede Ferdinando Principiano sin Barolo Boscareto 2013 ved frigivelsen i foråret 2019...
Se flere detaljerDRUER100% CorteseBEVINGEDE ORDTenuta Forestos Leuto er en smuk og rå orangevin på ren cortese med 20 dages skalkontakt. Vinen er lagret otte månede...
Se flere detaljer100% Garganega som almindeligvist giver lette, sprøde hvidvine. Her er der 14 dages skalkontakt, som giver en helt anden struktur og kompleksitet. ...
Se flere detaljerSprød og let Nerello Mascalese fra Frank Cornelissens vulkanjord på den nordlige side af Etnavulkanen på Sicilien.
Ren garganega uden fad. Sprød og frisk hvidvin fra Matilde Poggi i Bardolino.
Sprød, frisk og smuk rosévin fra Matilde Poggis vingård Le Fraghe i Veneto tæt ved Gardasøen.
Frisk, let og frugtig rødvin på Valpolicelladruerne corvina og rondinella uden fad. Fra Matilde Poggis vingård Le Fraghe i Bardolino ved Gardasøen....
Se flere detaljerCorvina og Rondinella med 8 måneders fadlagring. Det er dog stadig en saftig vin i den friske, lyse stil.
Barolo med lethed og længde. 2016 er ikke tung – den danser. Klar frugt, kølig energi og tanniner i silkehandsker. Som 2010, bare med end...
Se flere detaljerDRUER100% Barbera BEVINGEDE ORDHøstet i hånden, fermenteret i ståltank og flasket under særlige måne-forhold. Det her er Tenuta Forestos pét.nat. ...
Se flere detaljerSå er den endelig tilbage. Ny årgang og endnu smukkere. En sjælden og vild hvidvin på ren Lumassina fra en skov på en bjergskråning i den nordlige ...
Se flere detaljerRen og elegant Sylvaner fra Peter Pligers vingård Kuenhof i Alto Adige i Norditalien. Drik den til rejer eller torsk. Uden tilsatte sulfitter.
Barolo fra Ravera-marken i den sydlige del af Monforte d'Alba. Jordbunden giver den relativt unge vin fra den store 2015-årgang et modent og krydre...
Se flere detaljerFra marker uden tilsætning eller øvrigt sprøjt, får du en let, frisk sommerbasker, der byder op til dans med noter af friske og modne sommerbær, ur...
Se flere detaljerModen og kompleks Franciacorta på ren Chardonnay
1,0 liter Pinot Grigio med syv dages maceration
Hvid-orange på Coda di Volpe, Grecanico, Carricante med få dages skalkontakt.
Barolo Boscareto bliver kun til, når året kalder på det. 2016 var netop sådan et år: køligt, klart og med langsom modning. Druerne kommer fra ...
Se flere detaljerSmag fire karakterfulde og naturlige vine fra Ferdinando Principiano i Piemonte. De tre første vine er uden fadlagring. Den sidste er et smukt og s...
Se flere detaljerRen, rank og elegant Riesling fra Peter Pligers vingård Kuenhof i Alto Adige i Norditalien. Stadig med tilstrækkelig syre og energi til at modstå d...
Se flere detaljerFyldig Grüner Veltliner fra Peter Pligers vingård Kuenhof i Alto Adige i Norditalien ikke mange kilometer fra Østrig. Vidunderlig vin til laks, ørr...
Se flere detaljerVinen med de mange 9-taller er et køligt norditaliensk bordeauxblend af Cabernet Franc og Merlot, der fermenteres hver for sig på cement og gamle f...
Se flere detaljerFyldig og letkrydret hvidvin på ren Malvasia Istriana fra Veneto i Norditalien. Fem dages skalkontakt uden at blive orange i hverken farve eller st...
Se flere detaljerRen Chardonnay lavet på champagnemetoden. Rig og moden vin.
DRUER100% Slarina(Også kaldet Cellerina og Cenerina) BEVINGEDE ORDDet er ikke for at spille kostbar, men du skal altså lede længe for at finde Slar...
Se flere detaljerDRUER100% TimorassoBEVINGEDE ORDHøstet i hånden og efterfølgende både fermenteret og lagret på stål. Det her er frisk og frejdig hvidvin med god sy...
Se flere detaljerRen Vitovska med lang skalkontakt, men på trods af det er den relativ lys i farven. Fra Denis Vodopivec i Friuli-Venzia Giulia i det nordøstlige hj...
Se flere detaljerVermouth Torino Rosso fra Torelli i Piemonte er en vidunderlig, halvtør hedvin på økologiske moscatodruer. Rosso foretrækker vi selv at drikke rent...
Se flere detaljerVermouth Torino Dry fra Torelli i Piemonte er en temmelig tør hedvin på økologisk moscatodruer. Dry kan du drikke rent med en isterning i glasset, ...
Se flere detaljerVermouth Torino Bianco fra Torelli i Piemonte er en halvtør hedvin på økologisk moscatodruer. Bianco foretrækker vi selv at drikke rent med en iste...
Se flere detaljerRen og letdrikkelig Barbera uden fadlagring. Mørk og kølig frugt med en afdæmpet mængder tanniner. God fylde. Ideel til flæskesteg, porchetta og ka...
Se flere detaljerDen med tyren er en ung og mørk rødvin fra Gianfranco Torelli i landsbyen med det nuttede navn Bubbio. Prøv at sig navnet højt - Bubbio. Den ligger...
Se flere detaljerMario Marengos traditionelle Barolo fra et mix af marker i La Morra. Fra den store Baroloårgang - 2016. Giv den lidt luft, hvis du skal drikke den...
Se flere detaljerStor Barolo fra Ravera-marken i den sydlige del af Monforte d'Alba. Fra den mægtige 2016-årgang, som har brug for lidt tid til at udvikle sig, selv...
Se flere detaljerRen Falanghina med 4-5 dages skalkontakt. Let, fin og tør orangevin. Fra Valentina Passalacqua i Apulien, Syditalien.
Carmu er en let og samtidig kompleks hvidvin på ren Trebbiano. Vinene fra Alma Raminga Vini Erranti i Umbrien udspringer af et samarbejde mellem An...
Se flere detaljerSpøjst, men vellykket mix af de to grønne, piemontetiske druer Cortese og Moscato. To druer som oftest giver hhv. temmelige tørre og søde vine. Vin...
Se flere detaljerØkologisk Pink Grape sodavand. Vidunderlig både som tørstslukker og med gin. Det ene behøver selvfølgelig ikke at udelukke det andet.
Ren og elegant vin på Nebbiolo fra den nordlige del af Piemonte.
Nebbiolo, Croatina og Vespolina fra Le Piane i den nordlige del af Piemonte.