
Dolcetto d'Alba 2020
Køl den ned og bæl løs. Ferdinando Principianos Dolcetto er i rå, ærlig, autentisk stil. Renhed i næsen og saftig frugt. Ferdinando Principianos do...
Se flere detaljerKøl den ned og bæl løs. Ferdinando Principianos Dolcetto er i rå, ærlig, autentisk stil. Renhed i næsen og saftig frugt. Ferdinando Principianos do...
Se flere detaljerKlassisk vin fra Piemonte. Mørk, kølig og elegant vin med uspoleret, saftig barberafrugt uden fad. Vinen er naturgæret og med ganske lavt indhold a...
Se flere detaljerPrincipianos Langhe Nebbiolo er en opvisning i nebbioloens store potentiale – druen, der danner grundlag for store barolo- og barbarescovine. Stile...
Se flere detaljerBarolo Serralunga er den mest umiddelbare af Ferdinando Principianos tre baroler. Ærlig, ligefrem og pleasende med en nydelig opbygget tanninstrukt...
Se flere detaljerBarolo Boscareto 2013 er i følge Ferdinando Principiano selv hans bedste vin til dato. Naturlig gæring af de hele klaser og fodtrampede nebbiolodru...
Se flere detaljerSmag seks karakterfulde og naturlige vine fra Ferdinando Principiano i Piemonte. De fire første vine er uden fadlagring. De to sidste er smukke eks...
Se flere detaljerTenuta Forestos Leuto er en smuk og rå orangevin på ren cortese med 22 dages skalkontakt. Otte måneder på 700 liters fade. Uden tilsat SO2
Orangevin på ren moscato med 20 dages skalkontakt. 12,5% alkohol og teknisk set en tør vin men med aromatisk sødme i enden. Vinen lagrer otte måne...
Se flere detaljer100% Garganega som almindeligvist giver lette, sprøde hvidvine. Her er der 14 dages skalkontakt, som giver en helt anden struktur og kompleksitet. ...
Se flere detaljerVidunderlig rosévin fra den nordlige del af Etnavulkanen på Sicilien.
Sprød og let Nerello Mascalese fra Frank Cornelissen på Sicilien.
Lyst mix af Ruchè og Grignolino fra Cascina Tavijn i Monferrato.
Barolo Bricco Fiasco fra Azelia er en imponerende kraftfuld og fantastisk vin med et raffineret, røget mix af mentol og modne røde frugter. Vinene ...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2010 fra Azelia kommer fra godt 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker. Lakrids, kirsebær og blå...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2007 fra Azelia kommer fra 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker. Lakrids, kirsebær og blåbær. ...
Se flere detaljerBarolo Margheria 2006 - VINEN - Barolo Margheria 2006 fra Azelia er en potent vin med noter af sød tobak, læder og lakrids. Druerne kommer fra aldr...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2009 fra Azelia kommer fra 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker. Lakrids, kirsebær og blåbær. ...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo fra den gamle skole. Delikat, blomstrende og sødlig næse af roser og kirsebær, der udvikler sig til blommer, solbærlakrids (tag de...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2006 fra Azelia kommer fra 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker i den østlige del af Barolozon...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo Margheria 2010 fra Azelia har noter af sød tobak, læder og lakrids. Fra Margheria-marken i det mørke Serralunga. 28 måneder på sto...
Se flere detaljerBarolo Bricco Fiasco 2009 - VINEN - Barolo Bricco Fiasco fra Azelia er en imponerende kraftfuld og fantastisk vin med et raffineret, røget mix af m...
Se flere detaljerRen garganega uden fad. Sprød og frisk hvidvin fra Matilde Poggi i Bardolino.
Sprød, frisk og smuk rosévin fra Matilde Poggis vingård Le Fraghe i Veneto tæt ved Gardasøen.
Frisk, let og frugtig rødvin på Valpolicelladruerne corvina og rondinella uden fad. Fra Matilde Poggis vingård Le Fraghe i Bardolino ved Gardasøen....
Se flere detaljerCorvina og Rondinella med 8 måneders fadlagring. Det er dog stadig en saftig vin i den friske, lyse stil.
Orangevin i klassisk stil i retning af mange georgiske vine. Chardonnay og cortese med 30 dages skalkontakt. Ti måneder på slidte 500 og 700 liters...
Se flere detaljerBarolo Serralunga er den mest umiddelbare af Ferdinando Principianos tre baroler. Ren og elegant med en nydelig opbygget tanninstruktur. Textbook b...
Se flere detaljer70% Nero d’Avola, 30% Nerello Mascalese. Let og elegant rødvin fra Alessandro Viola på Sicilien.
Pét-nat på barbera. En lille del af mosten gemmes inden gæringen til at genstarte fermenteringen inde i flasken. Vinen flaskes uden tilsat SO2 i en...
Se flere detaljerSmuk og sjælden hvidvin på ren Lumassina fra den nordlige del af Ligurien. En vin i perfekt balance mellem komponenterne. 15 dages skalkontakt. 11 ...
Se flere detaljerRen og elegant Sylvaner fra Peter Pligers vingård Kuenhof i Alto Adige i Norditalien. Drik den til rejer eller torsk. Uden tilsatte sulfitter.
Barolo fra Ravera-marken i den sydlige del af Monforte d'Alba. Jordbunden giver den relativt unge vin fra den store 2015-årgang et modent og krydre...
Se flere detaljerUDSOLGT - ÅRGANG 2021 KOMMER TIL FORÅRET Oldschool dolcetto fra sunde og usprøjtede vinstokke i marker med stor biodiversitet. Druerne er høstet ti...
Se flere detaljer150 cl. boblende Chardonnay fra Franciacorta i Norditalien.
1,0 liter Pinot Grigio med syv dages maceration
1,0 liter Montepulciano med syv dages maceration. En mellemting mellem en rosé og rød. Som navnet antyder -halvrosé - betragter Valentina Passalacq...
Se flere detaljer90 år gamle, upodede Nerello Mascalese-stokke. En cuvée fra de højest beliggende marker Tartaraci 1000 m.o.h., Pettinociarelle 890 m.o.h., Monte Do...
Se flere detaljerStor rødvin på ren Nerello Mascalese fra Frank Cornelissen Campo Re-mark
Hvid-orange på Coda di Volpe, Grecanico, Carricante med få dages skalkontakt.
Orange pét-nat på ren Moscato fra Costdilà i Veneto. Vinen har skiftet navn fra Móz til Mosca, men stilen er den samme.
Vælg mellem fire månedsabonnementer på naturvin
Dyk ned i en vintype eller et område eller lær en vinbonde at kende med vores smagekasser, der har 3-6 flasker
Vælg mellem fire månedsabonnementer på naturvin
Dyk ned i en vintype eller et område eller lær en vinbonde at kende med vores smagekasser, der har 3-6 flasker