Gå til indhold
ÅBNINGSTIDER - SE HER
ÅBNINGSTIDER - SE HER

Lej butikken

Mangler du et hyggeligt lokale til din reception, fødselsdag eller lignende? Så lej butikken på Vesterbrogade til dit eget arrangement.

Lej vinbutikken på Vesterbrogade

LEJ BUTIKKEN FOR EN EFTERMIDDAG ELLER AFTEN

Hvis du skal holde reception, fødselsdag eller noget helt tredje, kan du leje vinbutikken på Vesterbrogade 204. Der er 10 pladser om det store, runde bord, men I kan være mange flere, hvis ikke alle behøver en bordplads.

Kort fortalt

  • Leje af lokale inkl. vinglas og rengøring = kr. 1.875
  • Dertil kommer (i det omfang I ønsker det):
    • Naturlige vine og vermouth til 55-65 kroner glasset.
    • Økologiske øl og vin på flaske til almindelige hyldepriser.
    • Let anretning af økologisk charcuteri, ost, snacks og brød.

 

Lidt mere fortalt

Der er ikke mulighed for at tilberede mad, men hvis I kan klare den del hjemmefra, må I meget gerne tage mad med selv - husk service. Vi kan efter aftale lave et bord med økologiske oste, charcuteri, pesto, oliven, olie og brød.

I har lokalet fra kl. 18:00 til 21:30. Da det nogle dage lapper ind over butikkens åbningstider, er der stadig åbent for lokale kunder. Det kommer ikke til at tage fokus fra betjeningen af jer. Søndage kan lokalet lejes fra kl. 12:00 til 16:00 på samme betingelser. Delvis booking af lokalet i butikkens almindelige åbningstider kan arrangeres efter aftale.

En egentlig vinsmagning af fire-otte vine kan også arrangeres ved både små og større grupper, dog max 25 personer, hvis alle skal have en skammel at sidde på.

Din forudbetaling af kr. 1.875 på MobilePay (16 61 00 - Gerbola Vin) eller ved bankoverførsel fungerer som din booking af lokalet. Eventuelle tilkøb faktureres efter arrangementet.

Et enkelt gårdtoilet og håndvask haves.

For yderligere oplysninger kontakt Magnus Gerbola på telefon 2989 2945 eller mail magnus@gerbolavin.dk

Send forespørgsel