Gå til indhold
Levende og læskende vine leveres over hele landet for kr. 75
LEVENDE OG LÆSKENDE VINE LEVERES

Vil du smage med?

God vin i godt selskab i hyggelige omgivelser. Vi holder jævnligt smagninger og andre events i butikken. Læs mere her på siden og tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når noget er enten i gærde eller i gæring. Du kan også leje vores lokaler til dit eget arrangement.

Events

VINBAR - KULTURNATTEN 2021

Fredag den 15. oktober kl. 15-22: Fernisering med Poul Esting.

Billederne kan købes i butikken frem til 27. november

Fernisering og vinbar med Poul Esting

Til Kulturnatten 2021 holder vi vinbar og fernisering med kunstneren Poul Esting med mulighed for at købe de udstillede billeder lavet særligt til denne lejlighed.

Musik er et væsentligt element, når Poul arbejder, og derfor er det også ham, der dikterer, hvad der spilles. Fra kl. 15 og resten af eftermiddagen og aftenen kan du smage et stort udvalg af butikkens naturlige vine, som sælges glasvist.

"... inspireret af klassisk musik og jazz skaber Esting i sine værker en kaotisk ofte romantisk drømmeverden. Sekvenser fra menneskelig udfoldelse gennemspilles i stramme linier og svært tilgængelige bevægelsesmønstre. Koloristisk bevæger Esting sig fra sarthed til dynamisk styrke i særprægede, ofte overraskende toner, associationsskabende figurer, tegn og bogstaver træder frem på billedfladen. I de grafiske værker har Esting stor følsomhed og omhu for menneskets tanker og erfaringer, der fastfryser det menneskelige udtryk. Esting er en ener i dansk kunst, han undgår tilstræbt æstetik, er spontan i sit udtryk og tilhænger af den ekstreme individualisme."
- Uddrag fra Weilbachs Kunstnerleksikon 

Se flere af Poul Estings værker her og følg ham på Instagram her

VINBAR - BEAUJOLAIS NOUVEAU 2021

Torsdag den 18. november - vinenes svar på J-dag. Mere info følger 

VINSMAGNINGER

Nogle gange om måneden holder vi vinsmagning. Vi kalder det 4 for en hund. Her får du med fire vine en uhøjtidelig introduktion til et bestemt tema. Det koster kr. 100 at smage med og tilmelding kræves. Klik nedenfor for at læse mere og se de kommende datoer. Det er også muligt at booke os til en privat smagning butikken eller på din arbejdsplads. Læs mere og se priser her.

Se kommende smagninger

    LEJ BUTIKKEN

    Har du selv et arrangement, som du gerne vil holde i butikken - fx en reception eller fødselsdag? Vi supplerer selvfølgelig gerne med naturlige vine og økologiske øl og sodavand.

    Lej butikken