Barolo Boscareto 2019
Barolo Boscareto 2019 er en stor vin i en stor årgang. Alt det, man håber på fra Serralunga, er her: struktur, koncentration og nerve – men i ...
Se flere detaljerHer ser du hele butikkens udvalg af vine, vermouth, cider, øl, alkoholfrie drikke og konserves. Brug filtrene til at søge på et bestemt land eller område, en vinbonde eller drue. Du kan også prøve lykken i søgefeltet ovenfor - fx for at finde vine, der passer til en bestemt ret eller en ingrediens, en stemning eller en årstid.
Vi leverer i hele landet for kr. 75 - og gratis, hvis du snolder for mere end kr. 1.499. Det er (ikke overraskende) også gratis, hvis du laver en selvhenter i butikken. Det kan du vælge i checkout.
Barolo Boscareto 2019 er en stor vin i en stor årgang. Alt det, man håber på fra Serralunga, er her: struktur, koncentration og nerve – men i ...
Se flere detaljerDRUER100% Ploussard BEVINGEDE ORDDirekte fra Arbois i Jura får du her Ploussard fra Jean-Baptiste Menigoz - og det er saftsuseme godt! Forestil dig...
Se flere detaljerDRUER50 % Pinot Noir50 % Syrah BEVINGEDE ORD Så for søren, her får du altså Syrah fra Hawkes Bay og Pinot noir fra Martinborough, der har været gen...
Se flere detaljerDRUER100 % Pinot Noir BEVINGEDE ORDOkay, hvis vi nu siger, at det her er en lidt robust og klodset Pinot Noir, hvad tænker du så? Spændende? Modigt...
Se flere detaljerDRUER100% Pinot Noir BEVINGEDE ORDDen her vi glædet os til at introducere dig for - Wilde One Pinot Noir fra en enkelt mark i New Zealand. Nænsom...
Se flere detaljerFra marker uden tilsætning eller øvrigt sprøjt, får du en let, frisk sommerbasker, der byder op til dans med noter af friske og modne sommerbær, ur...
Se flere detaljerSaftig og støvet rødvin på ren Dolcetto. Spontangæret, lagret på ståltank og tappet uden filtrering. Mørke kirsebær, blåbær og bitter mandel –...
Se flere detaljerDRUER100% Slarina(Også kaldet Cellerina og Cenerina) BEVINGEDE ORDDet er ikke for at spille kostbar, men du skal altså lede længe for at finde Slar...
Se flere detaljerFreisa er lidt af en outsider i Langhe – men i hænderne på Principiano får den både karakter og kølighed. 2021 er stram, urtepræget og saftig ...
Se flere detaljerMørk og rank rødvin på ren Barbera. 2022 er saftig og syrefrisk med intens mørk frugt i glasset. Principiano holder sig til den ståltanke...
Se flere detaljerLys, floral og forbløffende drikbar. 2023-udgaven er velduftende og præcis – med røde bær, tørrede blomster og et strejf af appelsinskal....
Se flere detaljerBarolo med lethed og længde. 2016 er ikke tung – den danser. Klar frugt, kølig energi og tanniner i silkehandsker. Som 2010, bare med end...
Se flere detaljerRen, elegant og næsten saftig Barolo fra vinmarker i Serralunga d’Alba. Udtrykket er løftet, levende og overraskende tilgængeligt – aller...
Se flere detaljerRen, elegant og næsten saftig Barolo fra Serralunga d’Alba – her i magnumformat, der giver endnu bedre betingelser for et langt og smukt ...
Se flere detaljerBarolo med åbne arme. 2020 er mere tilgængelig og umiddelbar end både 2016 og 2019 – og det kan mærkes i Principianos Serralunga. Lys i g...
Se flere detaljerBarolo fra Ravera-marken i den sydlige del af Monforte d'Alba. Jordbunden giver den relativt unge vin fra den store 2015-årgang et modent og krydre...
Se flere detaljerStor Barolo fra Ravera-marken i den sydlige del af Monforte d'Alba. Fra den mægtige 2016-årgang, som har brug for lidt tid til at udvikle sig, selv...
Se flere detaljerBarolo med ro og forfinelse. 2018 er en mere tilgængelig og åben årgang end både 2016 og 2019, og det mærkes i Principianos fortolkning af Rav...
Se flere detaljerBarolo med tyngde og tilbagelænet autoritet. Ravera di Monforte byder på dybde, modenhed og mørk elegance allerede i de unge år – med lag...
Se flere detaljer“Den bedste vin, jeg nogensinde har lavet.” Sådan præsenterede Ferdinando Principiano sin Barolo Boscareto 2013 ved frigivelsen i foråret 2019...
Se flere detaljerBarolo Boscareto bliver kun til, når året kalder på det. 2016 var netop sådan et år: køligt, klart og med langsom modning. Druerne kommer fra ...
Se flere detaljerEn vild julevin til klassisk and kommer fra den sydlige del af Cuneo i Piemonte. Druens navn er Neretta cuneese. Den matcher rødkålen på en meget s...
Se flere detaljerRen og elegant vin på Nebbiolo fra den nordlige del af Piemonte.
Enkeltmarksbarbaresco i let og ren form fra den store 2019-årgang for både Barolo og Barbaresco. Nebbiolo med lang maceration og relativ kort fadla...
Se flere detaljerMario Marengos traditionelle Barolo fra et mix af marker i La Morra. Fra den store Baroloårgang - 2016. Giv den lidt luft, hvis du skal drikke den...
Se flere detaljerMario Marengos traditionelle Barolo fra et mix af marker i La Morra i den vestlige del af Barolozonen. Fra den længe ventede 2019-årgang, der forme...
Se flere detaljerRen og letdrikkelig Barbera uden fadlagring. Mørk og kølig frugt med en afdæmpet mængder tanniner. God fylde. Ideel til flæskesteg, porchetta og ka...
Se flere detaljerDen med tyren er en ung og mørk rødvin fra Gianfranco Torelli i landsbyen med det nuttede navn Bubbio. Prøv at sig navnet højt - Bubbio. Den ligger...
Se flere detaljerNebbiolo, Croatina og Vespolina fra Le Piane i den nordlige del af Piemonte.
Le Pianes store vin, Boca, på 85% Nebbiolo og 15% Vespolina. En stor vin fra et stort år med et stort lagringspotentiale. 30 dages maceration i åb...
Se flere detaljerVinen med de mange 9-taller er et køligt norditaliensk bordeauxblend af Cabernet Franc og Merlot, der fermenteres hver for sig på cement og gamle f...
Se flere detaljerFrisk, let og frugtig rødvin på Valpolicelladruerne corvina og rondinella uden fad. Fra Matilde Poggis vingård Le Fraghe i Bardolino ved Gardasøen....
Se flere detaljerCorvina og Rondinella med 8 måneders fadlagring. Det er dog stadig en saftig vin i den friske, lyse stil.
Sprød og let Nerello Mascalese fra Frank Cornelissens vulkanjord på den nordlige side af Etnavulkanen på Sicilien.
90 år gamle, upodede Nerello Mascalese-stokke. En cuvée fra de højest beliggende marker Tartaraci 1000 m.o.h., Pettinociarelle 890 m.o.h., Monte Do...
Se flere detaljerSaftig og subtil sag på et mesterligt mix af blå og grønne druer - Grenache Noir, Grenache Gris og Macabeu - fra Tom Lubbes vingård Domaine Matassa...
Se flere detaljerFørste rosévin fra Matassa. Saftig, let og lokkende vin på lige dele Carignan og Mourvèdre fra gamle stokke. Ganske kort maceration og seks måneder...
Se flere detaljerVidunderlig, lys og let sag på Grenache Gris og Macabeo.
Tom Lubbes vidunderlige og saftige mix fra primært 100 år gamle stokke med Grenache Gris og Carignan. Noter af tranebær og modne ribs.
Ren Grenache Noir i den lette ende af denne drues spektrum.
Nyt navn (tidligere Brutal Rouge). Stadig samme saftige blend af Syrah og Muscat Petit-grain. Som de sorte vingummier i engelsk vingummi.
Frisk og saftig Pinot Noir fra Stephan Mayer med lille del Rød Aroma-æbler fra Tvedemose. Syrlig og en smule reduktiv. 10,3% alkohol
Ren Pinot Noir fra Rheinhessen. Eller Spätburgunder som de siger på de kanter.
Lys, let og legende forårssag på Portugiser og Scheurebe
Ren Pinot Noir / Spätburgunder fra Weingut Wörner i Rheinhessen.
Som altid ren Gamay fra Sylvian Trichard i Beaujolais.