

1. december 2022
1. DECEMBER Julemånedens første vin er den sidst ankomne i butikken. Her får du Sylvian Trichards Beaujolais Nouveau - ren gamay, der er høstet for...
Se flere detaljer1. DECEMBER Julemånedens første vin er den sidst ankomne i butikken. Her får du Sylvian Trichards Beaujolais Nouveau - ren gamay, der er høstet for...
Se flere detaljer10. DECEMBER Den 10. december skænker dig Vermouth Torino Bianco fra Torelli i Piemonte. Det er en halvtør hedvin på økologisk moscatodruer. Bianco...
Se flere detaljer11. DECEMBER Susucaru Rosato er en rosévin med tyngde, struktur og karakter. Det er en af mine favoritroséer. Den er lavet på en blanding af grønne...
Se flere detaljer12. DECEMBER Vinen med de mange 9-taller er et køligt norditaliensk bordeauxblend af Cabernet Franc og Merlot, der fermenteres hver for sig på cem...
Se flere detaljer13. DECEMBER Dagens vin er en oldschool Dolcetto fra sunde og usprøjtede vinstokke i marker med stor biodiversitet. Druerne er høstet tidligere end...
Se flere detaljer14. DECEMBER Dagens vin er ikke én vin, men et smagesæt og en re-post af et opslag i forbindelse med seneste valg til Folketinget. Her spurgte jeg:...
Se flere detaljer15. DECEMBER Perlende, forfriskende og småaromatisk sag på et hav af forskellige druer - de fleste grønne. Ufiltreret og uden tilsatte sulfitter. ...
Se flere detaljer16. DECEMBER Køl den ned og bæl løs. Ferdinando Principianos Dolcetto er i rå, ærlig, autentisk stil. Renhed i næsen og saftig frugt. Ferdinando P...
Se flere detaljer2. DECEMBER Dagens vin er ren, slank og sprød hvidvin fra Ferdinando Principiano i Piemonte. Her laver han vinen på den autoktone drue Timorasso fr...
Se flere detaljer3. DECEMBER Dagens vin er mørk i farven, lys og saftig i stilen. Et køligt mix af de to blå druer Zweigelt og St. Laurent. Vinens navn er Puszta Li...
Se flere detaljer4. DECEMBER Dagens vin kommer Pfalz i Tyskland. Her laver brødrene Brand en vidunderlig, saftig og frisk hvidvin på et field blend af de fem forske...
Se flere detaljer5. DECEMBER Vinen den 5. december er en orangevin fra Veneto i Norditalien. Den er på 100% Garganega, som almindeligvist giver lette, sprøde hvidvi...
Se flere detaljer6. DECEMBER Dagens vin er på trods af druen og navnet på vinbonden og vingården ikke fra Østrig. Men det er tæt på. 30 km fra Brennerpasset ligger ...
Se flere detaljer7. DECEMBER Dagens vin er en tør, børstet og alvorlig hvidvin fra Reia i den vestlige del af Slovenien få km fra den italienske grænse. Druen er Sa...
Se flere detaljer8. DECEMBER Dagens julekalendervin er en frisk, let og frugtig rødvin på Valpolicelladruerne corvina og rondinella uden fad. Matilde Poggi er kvind...
Se flere detaljer9. DECEMBER Dagens julekalendervin er en orangevin på ren Moscato med 20 dages skalkontakt. Teknisk set en tør vin men med aromatisk sødme i enden....
Se flere detaljerKékfrankos (Blaufränkisch) i mørk, kølig stil. Vingården hedder réka.koncz og ligger i det nordøstlige Ungarn. Den er ejet og drevet af Annamária R...
Se flere detaljerMousserende vin i klassisk stil med 30 måneder på gærbærmen. Ren Chardonnay. Mere alvorlig i udtrykket end Belén, som er den anden mousserende vin ...
Se flere detaljerVidunderlig vildgæret æblecider fra Bretagne i Frankrig. Klassisk let gæret karamelliseret duft af modne æbler suppleres af ren og fed funky komple...
Se flere detaljerOrangevin i klassisk stil i retning af mange georgiske vine. Chardonnay og cortese med 30 dages skalkontakt. Ti måneder på slidte 500 og 700 liters...
Se flere detaljerBagsværd Lakrids er dansk lakrids i verdensklasse. De kommer i plader af minimum 160 gram pakket ind i et coated papir og en fin, rustik, brun kuv...
Se flere detaljerLys og legende rødvin på Grolleau og Gamay fra Domaine Agnès & René Mosse i Loire.
Er den rød eller rosé? Den er i hvert fald både lys og let, sprød og saftig. Domaine Agnès Et René Mosse giver dig her et blæret blend af Pineau d'...
Se flere detaljerNouveau - nu også fra Loire. Her er det Agnès & René Mosse, der har flasket en vidunderlig, let og læskende rødvin, der læner sig op ad en rosé.
Klassisk vin fra Piemonte. Mørk, kølig og elegant vin med uspoleret, saftig barberafrugt uden fad. Vinen er naturgæret og med ganske lavt indhold a...
Se flere detaljerRen og letdrikkelig Barbera uden fad. Mørk og kølig frugt med en afdæmpet mængder tanniner. God fylde. Ideel til flæskesteg, porchetta og kalkun.
Sprød, frisk og smuk rosévin fra Matilde Poggis vingård Le Fraghe i Veneto tæt ved Gardasøen.
Corvina og Rondinella med 8 måneders fadlagring. Det er dog stadig en saftig vin i den friske, lyse stil.
Frisk, let og frugtig rødvin på Valpolicelladruerne corvina og rondinella uden fad. Fra Matilde Poggis vingård Le Fraghe i Bardolino ved Gardasøen....
Se flere detaljerGiacomo Fenocchios traditionelle Barolo fra et mix af marker i Monforte d'Alba. Fra den store Baroloårgang - 2016. Godt gemmepotentiale, men du kan...
Se flere detaljerMario Marengos traditionelle Barolo fra et mix af marker i La Morra. Fra den store Baroloårgang - 2016. Giv den lidt luft, hvis du skal drikke den...
Se flere detaljerBarolo Boscareto 2013 er i følge Ferdinando Principiano selv hans bedste vin til dato. Han høster sent for at få fenolerne i stilkene modne, så de ...
Se flere detaljerBarolo Boscareto 2016 er en stor vin i en stor årgang. Selvom Principianos vine er fantastiske og saftige allerede i de unge år, kræver den her vin...
Se flere detaljerBarolo Bricco Fiasco 2009 - VINEN - Barolo Bricco Fiasco fra Azelia er en imponerende kraftfuld og fantastisk vin med et raffineret, røget mix af m...
Se flere detaljerBarolo Bricco Fiasco fra Azelia er en imponerende kraftfuld og fantastisk vin med et raffineret, røget mix af mentol og modne røde frugter. Vinene ...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo Margheria 2010 fra Azelia har noter af sød tobak, læder og lakrids. Fra Margheria-marken i det mørke Serralunga. 28 måneder på sto...
Se flere detaljerBarolo fra Ravera-marken i den sydlige del af Monforte d'Alba. Jordbunden giver den relativt unge vin fra den store 2015-årgang et modent og krydre...
Se flere detaljerBarolo fra Ravera-marken i den sydlige del af Monforte d'Alba. Fra den mægtige 2016-årgang, som har brug for lidt tid til at udvikle sig, selvom jo...
Se flere detaljerBarolo fra Ravera-marken i den sydlige del af Monforte d'Alba. Jordbunden giver den unge vin et modent og krydret præg. Skøn allerede nu. Druer ...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2004 fra Azelia kommer fra 45-50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker i den østlige del af Barolo...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2006 fra Azelia kommer fra 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker i den østlige del af Barolozon...
Se flere detaljer- VINEN - Barolo San Rocco 2007 fra Azelia kommer fra 50 år gamle vinstokke på en af Serralungas absolutte topmarker. Lakrids, kirsebær og blåbær. ...
Se flere detaljer