Principiano  |  Azelia  |  Cigliuti  |  Kuenhof  |  Falkenstein  |  Zamò  |  Cavalleri  |  Capolino

Cavalleri

Vindistriktet Franciacorta i Lombardiet har på kort tid skiftet rødvinsproduktion ud med bobler. I dag står området som det stærkeste alternativ til Champagne. Alle fem franciacortavine fra Cavalleri er lavet på den såkaldte champagnemetode.

Mousserende vine Champagne og Franciacorta opnår ligesom cava'er og cremanter deres bobler gennem andengæring på flasken. Den stille basevin hældes på flaske med lidt ekstra gær og sukker. Herefter lukkes flasken med en kapsel. Nu opstår der kulsyre, der ikke kan slippe ud, og vinen har fået sine bobler. Vinen lagres herefter i flasken på gæringsresterne, kaldet bærmen. Efter nogen tid fjernes bundfaldet (degorgering) og sukker (dosage) tilsættes. Flasken lukkes igen med korkprop og er klar til at komme på markedet.
Luk (esc)

NATURVIN

Kan du lide naturvin? Vi holder selv meget af det, men naturvin er ikke et dogme. Her finder du en samling over alle vores vine uden kunstig gær, svovl og andet skidt.

JA TAK

Italiensk vin

Når du klikker her, bliver du præsenteret for en række af de bedste vine fra Norditalien.

Søg

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom
Køb nu
Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid