Gå til indhold
ÅBNINGSTIDER - SE HER
ÅBNINGSTIDER - SE HER

Servicebetingelser

REKLAMATION
Gerbola Vin yder to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Gerbola Vin inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Gerbola Vin returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du henvende dig til os umiddelbart efter, at du har opdaget det.

SÅDAN BESTILLER DU DIN VIN
Find dine ønskede vine og tilføj dem til din kurv. Gå videre til checkout. Indtast dine personlige oplysninger samt fakturerings- og leveringsadresse.
Accepter forretningsbetingelserne og indtast dine bankoplysninger.
Se efter at vine og adresse er korrekte og godkend.

BETALING
Du kan betale på (næsten) den måde, der passer dig bedst - både med PayPal og kreditkort. Du kan bl.a. bruge VISA, VISA Electron, Master Card, American Express og Apple Pay.

Gerbola Vin betaler det betalingstransaktionsgebyr, der normalt bliver lagt til den endelige pris. Der er også mulighed for at betale med et gavekort udstedet af Gerbola Vin. De angivne priser på www.gerbolavin.dk er i danske kroner (DKK) og inkl. 25% moms. Der tages forbehold for eventuelle prisfejl og trykfejl. For at handle både i den fysiske butik på Vesterbrogade 204 og i webshoppen www.gerbolavin.dk skal du være minimum 18 år.

FRAGT
Vi leverer dine bestilte varer gratis ved køb for mere end 1.500 kr. Ellers koster det 75 kr. Ved levering til ikke brofaste øer, påregnes øgede fragtomkostninger. Hvis du ønsker selv at afhente vinene i vores butik, kan du skrive det i kommentarfeltet i checkout. Adressen er Vesterbrogade 204, 1800 Frederiksberg C.

LEVERING
Såfremt varen er på lager, vil vi levere varen inden for fire hverdage. Falder bestillingen sammen med en weekend eller helligdage, forbeholder vi sig ret til at levere inden for syv hverdage. Hvis der er problemer eller forsinkelser med leveringen, får du besked via e-mail eller telefon. Så snart vi har registreret din betaling, sender vi din vare. Vi sender ikke pr. efterkrav.