Arraiano Tinto 2021
Lys og let rødvin på galicisk mix af druer - denne gang på Brancellao, Caiño Longo, Carabuñeira og Garnacha fra vingården Cume do Avia. Kun 10,4% a...
Se flere detaljerLys og let rødvin på galicisk mix af druer - denne gang på Brancellao, Caiño Longo, Carabuñeira og Garnacha fra vingården Cume do Avia. Kun 10,4% a...
Se flere detaljerLet og elegant rødvin på den lokale drue Brancellao - dog en smule kraftigere end husets anden rødvin i samme serie, Caino Longo.
Cava på Xarel·lo fra Penedès i Nordøstspanien. Tør, sprød og frisk.
Spansk Vermut på ren Grenache Blanc fra Reus i Katalonien. Skøn både alene og i drinks. Basen er vin på 90% grenache blanc og 10% viura og airen, s...
Se flere detaljerLys, spansk vermut på Viura 24 forskellige krydderurter. Drik den ren og med en isterning i i glasset. Hvis du er fancy, kan du lægge en tynd citro...
Se flere detaljerLæskende og lige til spansk vermouth - eller vermut - som de siger i Spanien.
1 liter hvid vermouth fra Catalonien lige til at hælde ned.
1 liter rød vermouth fra Catalonien lige til at hælde ned enten rent eller i cocktails, fx Negroni
Frisk, tør og let vinøs cider fra Baskerlandet. Elegant syrlig med fine bobler og fin balance mellem syre, bitterhed og sødme. Vildgæret og naturlig.
Orangevin på Zalemadruer fra 65 år gamle stokke. Maceration i 4 dage. 6 måneders mikro oxidation på amfora.
Tør og frisk hvidvin på cava-druen Xarel·lo fra Penedès i Nordøstspanien.